19 mei 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Doos op maat gezocht? Bestel het bij Dozenstampers

Ben jij opzoek naar een geschikte doos op maat? Dan raad ik je echt eens aan om op de website van Dozenstampers te kijken. Dit bedrijf beschikt namelijk over een ruim assortiment  van diverse dozen. Mocht het voorkomen dat jouw doos afmeting er niet tussen zit. Dan zullen zij hiervoor gaan zorgen dat het voortaan wel in het assortiment wordt opgenomen. Bovendien is dit bedrijf een stuk voordeliger dan wat ik elders heb gezien.

Doos op maat

Zelf ben ik werkzaam bij een elektro bedrijf. Hier maken wij de kabels die andere bedrijven weer gebruiken voor de installatie. Nu lijkt dit een vrij eenvoudige manier om mee te werken. Echter moest ik in het begin er erg goed over nadenken hoe dat het ook al weer in mekaar zat. Enfin, na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de fabriek, is het nu hoog tijd geworden om het kantoor te bezoeken. Hier ben ik sinds een paar maanden druk aan het werk om de inkoop en de verkoop in goede banen te leiden.

De doos op maat gezocht via het internet

Dozenstampers

Zo kreeg ik vorige week van een collega te horen dat zij een doos op maat moet hebben voor verzending. Dit lijkt mij vrij eenvoudig om te realiseren. Ik was namelijk al bekend met Dozenstampers. Dit bedrijf heeft voorheen al vaker voor ons geschikte dozen gemaakt en daar zijn wij erg tevreden over. De kwaliteit in combinatie met de prijs is perfect. Je hoeft trouwens ook niet eens lang te wachten op de levering van de dozen en dat is wel zo prettig. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om terug te keren naar dit bedrijf. De bestelling werd geplaatst en de factuur werd verzonden. Nog geen drie dagen later hadden wij de dozen al in ontvangst en konden wij onze verzending ook in gaan zetten.