21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Telefoon reparatie Amsterdam

Een goede tip voor een Telefoon reparatie in Amsterdam

Voor een telefoon reparatie in Amsterdam ga ik naar Maxfix. Een ongeluk zit nou eenmaal in een klein hoekje. Dit maakt het ook niet minder vervelend wanneer je je telefoon hebt laten vallen. Wanneer je je telefoon hebt laten vallen dan is het mogelijk dat er binnenin schade is ontstaan. Tevens kan het scherm barsten wanneer je hem verkeerd laat vallen. Dit is alles behalve ideaal, want je zicht op het beeldscherm wordt daardoor erg beperkt. Maar daarvoor heb ik nu een goede tip.

Beschadiging

Een snelle telefoon reparatie in Amsterdam

In eerste instantie ging de gedachte door mijn hoofd om een ander toestel te nemen. Een nieuwe telefoon kost wel aardig wat, maar een reparatie ook. Zeker wanneer je geen verzekering hebt afgesloten. Of in ieder geval, dat dacht ik. Zelf ben ik toch maar gaan kijken wie mijn telefoon zou kunnen repareren. Toen ik aan het zoeken was op Google, kwam ik op de website van Maxfix terecht. Aangezien ik er dichtbij woon, besloot ik om eens langs te gaan en te informeren. Eenmaal binnen werd ik snel geholpen. Hierbij had ik verteld dat ik mijn telefoon had laten vallen, waardoor het beeldscherm kapot was gegaan. Nu was ik benieuwd wat het me ongeveer zou kosten.

Niet alleen viel de prijs enorm mee, maar ze hadden het onderdeel ook nog eens op voorraad. Bovendien had ik nog meer geluk, want ze konden de telefoon nu gelijk al repareren. Binnen 30 minuten zou ik hem weer terug hebben.

Zorgvuldig

Behulpzaam

Vrij snel kwam de werknemer weer terug. Hij zag dat mijn telefoon al een aantal jaar oud was en dat ik de originele accu nog had. Hierbij vroeg hij of ik mijn telefoon regelmatig moest opladen. Dat gebeurde meestal twee keer per dag, dus ja. Zo’n vermoeden had hij al, waarbij hij vroeg of hij ook gelijk de accu moest vervangen. Hij had de telefoon toch al op zijn werkplek liggen. Binnen 25 minuten kwam hij weer terug met mijn toestel. Na mijn telefoon reparatie in Amsterdam heb ik nu een zo goed als nieuwe telefoon.