19 mei 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

vloer horeca

Een vloer voor horeca is makkelijk te vinden

vloer horeca vloer horecaVoor mijn nieuwe onderneming ging ik op zoek naar de perfecte vloer voor horeca. Zelf heb ik heel veel in de bediening en keuken gewerkt, dus ik weet wel een beetje waar ik op moet letten. Het is namelijk zo dat er best wel vaak geknoeid wordt en daardoor kan het voorkomen dat de grond glad word. Dat is eigenlijk iets wat zo veel mogelijk voorkomen moet worden, want daardoor kunnen nare ongelukken gebeuren. Vooral waar er gekookt wordt is het belangrijk dat iedereen met een veilig gevoel aan het werk kan, want met warme dingen moet er geen risico gelopen worden. Daarom ben ik gaan zoeken naar iets wat er vooral voor zou zorgen dat iedereen ten alle tijden stevig kon staan erop. Natuurlijk vond ik het ook belangrijk dat het er goed uit zag en dat het niet te duur is, maar dat was niet het belangrijkste.

Het is heel mooi geworden

Uiteindelijk kwam ik voor de vloer van mijn horeca onderneming uit op pvc. Dit zou het langste mee gaan en de prijs was ook nog eens goed. Hierdoor hoefde ik er de komende jaren niet meer over na te denken en kon ik iedereen met een gerust hart laten rondlopen. Ik ben ongelofelijk tevreden over hoe het gelegd is en vind het heel mooi geworden. Voor het onderhoud over een aantal jaren ga ik zeker weer naar hen toe en ik zou hen dan ook aan iedereen willen aanraden. Mocht jij meer informatie willen, dan kun jij dat vinden op de site.