23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Gezondheid voor thuis

Het allerbelangrijkste voor jou is gezondheid thuis. Dat jij lekker in jouw vel zit en dat jij alles aankunt. Het kan soms dat jij meemaakt dat dit niet het geval is. Misschien heb jij wel van allerlei dingen meegemaakt of heb jij een hele stressvolle periode gehad. Onlangs heb ik dit ook meegemaakt en ik had helemaal nergens zin meer in. Het liefste zat ik de hele dag op de bank naar de televisie te kijken. Zelfs in koken had ik geen zin meer in. Hier wilde ik toch heel graag uitkomen en daarvoor was er hulp nodig.

Goede persoonlijke trainer

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar een onderneming die mij kon helpen. Het bedrijf waar ik op uit kwam heet: Genna Well-being Concepts. Dit bedrijf wordt gerund door Joop van Beek. Hij voert zijn werk uit als persoonlijke trainer in cognitieve gedragstherapie. Hij heeft mij heel goed geholpen met zijn persoonlijke training. Mijn humeur is hel erg veranderd en zie het leven weer helemaal zitten. Deze onderneming geeft ook trainingen aan werknemers van bedrijven. Dit kan voor minder uitval van werknemers zorgen. Vind jij de gezondheid thuis ook belangrijk? Kijk dan eens op de website van dit bedrijf voor meer informatie.