23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Al je Veiligheid

Ken jij ‘Al je Veiligheid’ al?

Al je VeiligheidEen tijdje geleden heb ik voor het eerst iets gekocht bij Al je Veiligheid. Hier had ik al vaker over gehoord, maar eigenlijk had ik nooit iets nodig. Pas geleden werkte ik tijdens het werken dat mijn schoenen aan hun einde waren. Op steeds meer plekken begon het leer te scheuren en dat kwam gewoon door ouderdom. Ik had dit paar namelijk al zo’n 5 jaar en ik draag ze dagelijks. Deze zijn heel erg handig, want zij hebben een versteviging in de neus. Daardoor hoef ik mij geen zorgen te maken als ik iets erop laat vallen, want dat voel ik toch niet. Dit is iets wat mijn baas mij voor mijn eerste werkdag had aangeraden en zijn advies heb ik opgevolgd. Dit schoeisel heb ik in een winkel gekocht, maar online gaat natuurlijk net zo snel.

Voor ieder wat wils

Al je Veiligheid

Bij Al je Veiligheid kun jij verschillende dingen kopen die te maken hebben met bescherming tijdens het uitvoeren van verschillende dingen. Zo kun jij denken aan valbeveiliging, maar dus ook laarzen die ik nodig had. Hier hebben zij een heel groot assortiment van, dus ik wist bijna zeker dat ik hier wel moest kunnen slagen. Toen ik alles in mijn winkelwagen had gestopt, kon ik meteen zien hoeveel de verzendkosten zouden gaan zijn. Deze waren erg laag en daarnaast had ik het uiteindelijk ook nog mega snel in huis. Ik kan iedereen aanraden om hier eens een kijkje te nemen, want zij bieden heel veel nuttige dingen aan tegen goede prijzen.