18 april 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

euro manchetten

Op maat werk van Euro manchetten & compensatoren

Wij hebben kwalitatief hoogwaardig maatwerk van Euro manchetten & compensatoren gekregen en zijn daar erg tevreden over. Je weet vast wel dat er in elk soort industrie wel filterzakken te vinden zijn. Zo heb je bijvoorbeeld filterzakken in de verfindustrie, maar ook in de voedingsindustrie. Hier zijn een breed aanbod aan toepassingen voor en daar is Euro manchetten & compensatoren goed op ingespeeld. Zij maken namelijk niet alleen filterzakken, maar ook filterslangen en filtermappen, ook wel enveloppen genoemd. Zij hebben de beste kennis, want zij blijven altijd op de hoogte van ontwikkelingen in de techniek van de productie tot het materiaal. Zo worden de producten alleen maar beter en hebben steeds meer bedrijven iets aan de diensten van dit bedrijf. Wij hebben regelmatig hier besteld en zijn daar erg tevreden over. Dat zij steeds beter worden kunnen wij dan ook beamen. De prijzen blijven altijd gunstig en dat is ideaal!

 

euro manchetten

Goede filters

Bij dit bedrijf hebben wij al meerdere malen filters gekocht en die zijn stuk voor stuk erg fijn in gebruik. Ook de airsocks, die regelmatig vervangen moeten worden komen van Euro manchetten en compensatoren. Vaak raak ik ook in gesprek met medewerkers van dit bedrijf en dan leer ik ook erg veel! Laatst vertelden zij mij bijvoorbeeld over de nabehandeling van filtertechniek. Voor verschillende toepassingen is weer een ander soort nabehandeling geschikt. Daarom doen zij het allemaal:

Voor fijne en explosie gevaarlijke stoffen hebben zij ‘Antistatische behandeling’, voor toepassingen waarbij gloeiende deeltjes aanwezig zijn hebben zij de ‘Vlamdovende behandeling’. Als er bijvoorbeeld vochtigheid en daar uit voortvloeiende verstopping, stroefheid of degradatie ontstaat en dit bestreden moet worden gebruiken zij de ‘Antihydraulische behandeling’.

 

euro manchetten