21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Raamfolie

Raamfolie voor bedrijven 

Als je een winkel hebt dan kan je ervoor kiezen om de ramen te voorzien van reclame. In veel gevallen zijn dit dan stickers of raamfolie die het hele raam bedekken waardoor je van binnen niet meer naar buiten kan kijken en buiten niet meer naar binnen kan kijken. Dit is niet echt handig als je een etalage hebt waar jij producten aan het winkelende publiek wilt tonen. Gelukkig kan je er op een andere manier voor zorgen dat je reclame kan maken op de ramen en ook naar buiten kan blijven kijken. Dat is wel zo fijn! Hier vind je meer informatie over hoe je dat kan doen. 

Raamfolie laten bedrukken 

Als je wilt dat je van binnen naar buiten kan kijken en dat winkelend publiek ook naar binnen kan kijken, dan is het verstandig om raamfolie laten bedrukken met reclame. Dit kan je doen door verschillende webwinkels die zich volledig richten op het verkopen van raambekleding. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat jij een prachtig ontwerp maakt waarmee je bezoekers kan aantrekken. Ook is het enorm belangrijk dat je het ontwerp goed aanlevert want anders wordt het resultaat niet mooi en dat wil je natuurlijk het liefst voorkomen. 

Raamfolie

Blinderende raamfolie 

Het kan ook voorkomen dat er te veel zonlicht in je winkel valt en dat kan natuurlijk zeer vervelend zijn als je zelf in de winkel moet werken. Ook voor je werknemers kan dit enorm vervelend zijn. Het is in dat geval handig om blinderend raamfolie aan te schaffen dat zonlicht grotendeels tegenhoudt. Zorg er wel voor dat je naar binnen kan blijven kijken, maar ook dat je naar buiten kan blijven kijken. Je hebt hier special doorzichtig raamfolie voor dat je vrijwel niet met het blote oog kan zien.