24 april 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

stickers bestellen

Stickers als promotiemateriaal: om deze 3 redenen is dat ideaal

Bedrijfsleiders en marketingspecialisten zijn constant bezig met de vraag hoe de naamsbekendheid van de organisatie nog verder vergroot kan worden. Tegenwoordig gaat er voor het maken van reclame veel tijd, geld en aandacht uit naar het online gebeuren. Echter zou het onverstandig zijn om de offline wereld helemaal buiten beschouwing te laten. Vergis je namelijk niet in de kracht die promotieartikelen nog steeds hebben. Een set bedrukte stickers bestellen en deze uitdelen aan mogelijke klanten is bijvoorbeeld een uitstekende methode om je naamsbekendheid weer van nieuw elan te voorzien. Hieronder lees je waarom we juist stickers als voorbeeld noemen.

Makkelijk verspreidbaar

Stickers zijn heel makkelijk te verspreiden onder de mensen en dat nog in grote aantallen ook. Sowieso kost het weinig moeite om grote hoeveelheden stickers te verplaatsen in je vervoersmiddel. Het uitdelen moet vervolgens ook geen probleem zijn. Veel mensen zien stickers namelijk als een soort speelgoed. Los daarvan houdt men ervan om iets gratis te krijgen.

stickers bestellen

Multifunctioneel in gebruik

Dat mensen een aangeboden sticker vaak dankbaar zullen aannemen komt ook door het feit dat stickers multifunctioneel in gebruik zijn. Hiermee bedoelen we dat vele soorten stickers op diverse oppervlakken geplakt kunnen worden. De potentiële ontvangers van jouw exemplaren kunnen dus altijd wel een geschikt doel vinden voor hun sticker.

Goedkoop

Tenslotte is het uiteraard gunstig dat stickers erg goedkoop zijn in de aanschaf. Voor weinig kun je vele stickers bedrukken en uitdelen en zo dus voor een groot bereik zorgen. Wat dit betreft zijn er weinig tot geen promotieartikelen nog efficiënter.