19 mei 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Strategic Logistics een transportbedrijf in Rotterdam

Wanneer je op zoek bent naar een transportbedrijf Rotterdam, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Strategic Logistics heb je vele mogelijkheden om je producten te laten transporteren. Zo bestaat er de mogelijkheid om het vervoer via verschillende wegen te vervoeren, waaronder waaronder zee- en luchtvracht. Strategic Logistics biedt een breed scala aan mogelijkheden betreffende transport. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit het intermodaal transport. Hiermee wordt bedoeld dat meerdere transportmiddelen naadloos op elkaar aansluiten. ( bijvoorbeeld goederen in containers gaan van schip op trein of vrachtwagen). Deze manier van vervoeren wordt steeds vaker gebruikt, hierdoor kan Strategic Logistics snel transport verzorgen.  

transportbedrijf rotterdam

Zeer tevreden over de geweldige service

Vanaf het eerste moment dat wij de hulp van het transsportbedrijf in Rotterdam hebben ingeschakeld, zijn er al meerdere ladingen over zee nar het buitenland vervoerd. Nog nooit hebben wij problemen of klachten hierover gekregen, alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Doordat het transportbedrijf nauwe banden met lokale agenten in diverse landen hebben,  kunnen zij ons beter adviseren in complexe situaties en nemen zij alle zorgen volledig uit onze handen.

Wanneer je interesse of meer informatie over dit transportbedrijf wilt hebben, neem dan contact met ze op door middel dit bedrijf te bellen of het contactformulier in te vullen en op te sturen.