Grootste Media Site van Nederland

Vijg: Hemels Fruit dat goed is voor de gezondheid

Als we het hebben over de vrucht van de hemel, hebben we het niet over de vrucht waardoor Adam en Eva van Eden naar de aarde werden verbannen. Hier hebben we het over vijgen, een vrucht die vaak wordt genoemd in heilige boeken, vooral in islamitische heilige boeken, de koran, die een vers heeft dat vernoemd is naar de vrucht zelf. Er is natuurlijk een reden voor de heilige boeken om de vrucht te noemen, en de reden is dat vijgen erg goed zijn voor de gezondheid. Dit is de reden waarom veel mensen over de hele wereld vijgenbomen proberen te planten, groeien en cultiveren nadat ze een vijgenboom kopen om de hemelse vrucht te produceren.

Wat is de inhoud van vijgen?

Zoals eerder vermeld, zijn vijgen erg goed voor de gezondheid. Dus, wat zit er in vijgen waardoor ze zo goed zijn voor de gezondheid? Simpel gezegd, vijgen zijn erg rijk aan vitamines, mineralen en fytonutriënten. De mineralen die in deze vrucht zitten, zijn onder meer koper, ijzer, kalium, calcium, natrium, selenium, zink, magnesium en mangaan, terwijl de vitamines in deze vrucht vitamine A, C, E, K en B-complex bevatten. De fytonutriënten in de vorm van carotenoïden werken als antioxidanten.

Wat zijn de voordelen van vijgen?

Omdat ze rijk zijn aan de genoemde goede inhoud, hebben vijgen natuurlijk veel voordelen voor onze gezondheid. De voordelen van vijgen voor onze gezondheid zijn onder meer het behoud van de gezondheid van het hart, het behoud van het spijsverteringsstelsel, het behandelen van bloedarmoede, het behouden van de gezondheid van de botten, het behouden van de gezondheid van de ogen, het genezen van keelpijn, het behandelen van ademhalingsproblemen, het behandelen van slapeloosheid, het behandelen van seksuele problemen en het verbeteren van de immuniteit van het lichaam. Met die vele voordelen is het niet verwonderlijk dat veel mensen een vijgenboom kopen, zodat ze vijgenbomen in hun achtertuin kunnen laten groeien, zodat ze van tijd tot tijd de hemelse vruchten kunnen oogsten om al hun voordelen te krijgen die eerder zijn genoemd.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.