19 mei 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

intellectuele eigendomsrechten

Wat weet jij over jouw intellectuele eigendomsrechten?

Ben jij bekend met jouw intellectuele eigendomsrechten? Waarschijnlijk weet niet iedereen hiervan, echter is dit wel onwijs van belang om alles goed op papier te hebben staan. Hiermee voorkom jij teleurstelling in het werk wat jij levert. Wanneer jij er namelijk achterkomt dat er een duplicaat op de markt is met hetgeen wat jij produceert, dan kun je hier werk van gaan maken. Je dient er in ieder geval wel voor te zorgen dat het werk wat jij verricht ook echt uniek is.

intellectuele eigendomsrechten

Eigen ervaring

Voor enkele weken terug werd ik erop geattendeerd dat er een duplicaat op de markt was gebracht. Precies zoals wij het produceren en daar zit ik niet op te wachten. Zodoende heb ik als eerste een brief geschreven naar dat bedrijf in de hoop dat zij ermee zullen stoppen. Helaas was dit niet het geval waardoor ik genoodzaakt was om er werk van te maken. Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar intellectuele eigendomsrechten en wat ik hieraan kan doen. Dit leidde mij naar de website van Fifth, een advocatenkantoor in Tiel die mij hier wellicht mee kan helpen. Tijdens mijn telefonisch gesprek met dit bedrijf werd het al vrij snel duidelijk dat zij mij maar al te graag willen assisteren. Afgelopen week was het al afgehandeld en kon ik door blijven gaan met het produceren van mijn eigen unieke ontwerp!

intellectuele eigendomsrechten