19 mei 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Wilt u de beste dentale apparatuur kopen?

Mijn neef is onlangs afgestudeerd als tandarts en wilde zijn eigen praktijk op gaan zetten. Hij vroeg mij om bij hem in de praktijk te komen werken, dat is iets dat hij al vanaf het begin had gezegd. Dat hij, zodra hij een praktijk zou hebben, me zou vragen bij hem te komen werken. Ik ben zelf tandartsassistente maar kan het vaak niet zo goed vinden met mijn werkgevers. Op de een of andere manier is die klik er gewoon steeds niet en dat is heel erg jammer maar het is zo. Gelukkig heb ik een goede band met mijn neef en wist ik van tevoren al dat ik heerlijk zou kunnen samenwerken met hem. Toen het eenmaal zo ver was vroeg hij of ik hem wilde helpen met de inrichting van de praktijk. Hij zei dat ik moest kijken op de site vdb-dental.nl voor dentale apparatuur. Dentale apparatuur is alle apparatuur die te maken heeft met de tandartspraktijk. Alles wat u nodig heeft qua dentale apparatuur hebben ze daar. Afzuiginstallaties, compressoren, hygiëne en hoekstukken, meubels, microscopen, mobiele apparatuur, verlichting, werkstoelen, ook refurbished en occasion spullen dus dat is ook wel fijn, zeker als je net als mijn lieve neef niet zo een groot startkapitaal hebt. Want om dentale apparatuur te kunnen kopen en een praktijk te kunnen starten heeft u natuurlijk wel een startkapitaal nodig maar dat begrijpt u zelf ook wel. Ze zijn ook constant op zoek naar dentale apparatuur die ze kunnen inkopen, zodat ze deze vervolgens kunnen refurbishen of iets anders mee kunnen doen en het daarna kunnen door verkopen. Hartstikke goed allemaal natuurlijk wat ze doen dit bedrijf. Ze hebben een showroom waar ze bij voorkeur op afspraak werken, ze zijn elke werkdag geopend van 8 tot 17 uur. Ze hebben downloads met handleidingen voor verschillende apparaten. Wat ze ook bieden is aanbiedingen voor bepaalde apparaten, u krijgt ook garantie op de apparaten heb ik gelezen. Ze hebben ook een technische dienst voor storingen en onderhoud, prachtig allemaal dus we zijn met ze in zee gegaan.

Heeft u ook dentale apparatuur nodig?

Dan moet u zeker een kijkje gaan nemen op deze website. Het zijn kundige mensen die weten waar ze het over hebben, dat hadden we direct door. De praktijk van mijn neef is helemaal ingericht nu en we zijn er heel erg blij mee en trots op!

Gaat u ook uw eigen praktijk beginnen?

Dan is het een goed idee om op deze site te gaan kijken omdat

  • Ze alle apparatuur hebben die u nodig heeft voor uw praktijk.
  • Ze een technische dienst hebben die u met alles kan helpen.
  • Ze voor u klaar staan voor al uw vragen.

Een goede praktijk begint met goede apparatuur en goede, kundige mensen die daarin gaan werken. En dat geldt ook voor het bedrijf die alles komt installeren. Wij zijn in ieder geval hartstikke tevreden met wat ze hebben gedaan voor ons en zullen bij hen terug blijven gaan! Bekijk de site daarom ook even om te zien wat men u te bieden heeft. 

Lees meer…