23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Als je carbon wilt gaan gebruiken, dan moet je dat eerst kopen

Carbon kan je in verschillende soorten en maten kopen. Hierdoor is de keuze mogelijkheid niet aalleen groot maar is het voor jou ook mogelijk om precies datgene te kopen wat nodig is. Voor de aanschaf van carbon kan je terecht op de website van Composites Plaza. Onder het kopje ‘koolstof carbon weefsels’ kan je de verschillende soorten en maten vinden. De mogelijkheden die Composites Plaza aanbiedt zijn weefsels van 280 tot 600 g/m2 met een breedte van 100 centimeter. Deze weefsels hebben verschillende structuren, waardoor het mogelijk is om ze voor diverse doeleinden te gebruiken. Naast de vrij ‘standaard’ weefsel, hebben ze ook design koolstof (carbon) weefsels. De design versie heeft een blokgrootte van acht millimeter en een weefsel van 193 g/m2 met een breedte van 127 centimeter.

Het kopen van carbon
Via de website compositesplaza.com kan je eenvoudig carbon kopen. Wanneer je de juiste soort carbon hebt gevonden kan je heel eenvoudig op het icoontje ‘koop nu’ klikken. Vervolgens krijg je een formulier waarop de prijzen, exclusief en inclusief 21% BTW, staan benoemd. Op dit formulier vul je in hoe groot je de carbon wilt hebben. Op deze pagina kan je tevens extra informatie over het product vinden. Je vindt hier onder andere waarvoor het geschikt is en op welke manier het is
geweven.

Het bestellen van je product
Nadat je je keuze hebt gemaakt kan je doorgaan met bestellen. Hier worden je persoonlijke gegevens gevraagd en vervolgens kan je kiezen op welke manier het geleverd moet worden. Wanneer je snel aan de slag wilt gaan, kan je kiezen voor een express levering. Dit houdt in dat het product binnen één tot drie werkdagen bij jou in huis is. Als je niet zo’n haast hebt kan je voor de reguliere verzending kiezen en dan heb je het product binnen drie tot negen werkdagen in huis.