23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

bitvavo.com

Altcoin IOTA uitgelicht

Het is vandaag de dag vrijwel onmogelijk om de televisie aan te zetten of het internet op te gaan zonder een bericht over Bitcoin tegen te komen. Want of mensen investeren in Bitcoin nou een goed idee vinden of niet, het begint een erg prominente plaats in te nemen in de huidige economie.

Bitcoin heeft echter ook een hoop ‘broertjes en zusjes’, zoals Ethereum, Ripple, NEO, maar ook IOTA. Alle zijn het vormen van digitale valuta, een nieuwe generatie valuta die de “toekomst van de economie” zouden kunnen betekenen. Maar wat houdt deze valuta, en dan met name IOTA, precies in, en hoe zou jij hierin kunnen handelen?

IOTA staat voor Internet of Things Application/Adaptation/Assets, over het laatste woord heerst nog een beetje onduidelijkheid. Dit komt omdat het IOTA team daar geheimzinnig over doet en het in verschillende vormen gebruikt, waarschijnlijk omdat IOTA gewoonweg voor van alles moet gaan staan. bitvavo.com

De IOTA coin zal in de toekomst gaan functioneren als betaalmiddel voor de Machine Economy waarin computers een soort ruilhandel economie geheel zelf gaan managen via het Tangle systeem. Denk hierbij aan zonnepanelen die teveel energie maken waardoor er een overschot is, dit overschot kan je dan automatisch verkopen aan de buurman via het IoT en IOTA zal dan als betaalmiddel functioneren.

Of wat dacht je van alle overtollige computer CPU power, cloud dataopslag, Internet bandwidth, et cetera. Het zal allemaal gemanaged worden door het IoT en samen met IOTA een echte machine-to-machine economie gaan creëren. Hierin zal smart-decentralisatie centraal staan en smart contracts een vitaal onderdeel van de gehele economie gaan vormen. Voor meer informatie kun je het beste Bitvavo.com bezoeken.

 

Bitvavo.com