19 mei 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

BTL voor creatie van de meerwaarde in groen

BTL is de groene aannemer die groen met meerwaarde realiseert. De waarde van groen stijgt. We zijn ons steeds meer bewust van de waarde van groen in onze leefomgeving. Het besef dat groen ook makkelijk kan verdwijnen en niet een vanzelfsprekendheid is in de toekomst, dringt elke dag beter door. BTL is de groene aannemer de deze natuurlijke waarde aan een leefomgeving kan toevoegen. 

Advies, Realisatie en Bomendienst

De expertise van BTL is op het gebied van 3 terreinen: BTL Advies, BTL realisatie en de BTL Bomendienst. BTL Advies is het groene architecten- en ingenieursbureau van BTL. Hier zijn de architecten, ecologen en techneuten aan het werk die de groene expertise hebben om verder te kijken en niet bang om stevig met hun laarzen door de modder te gaan. Ze adviseren vanuit kennis van ecologische systemen en een hart voor de natuur. BTL Advies staat met raad en daad  bij op allerlei terreinen. Dit kan variëren van groenbeleid en strategie tot dak en gevelgroen of sport.

De expertise van BTL Realisatie ligt op het terrein van het ontwerp en uitvoeren van groene projecten. Hierin kan BTL een adviserende rol vervullen maar ook de hele uitvoering van een groen project op zich nemen. Dit kan gaan op het gebied van spelen. Ook boomverzorging en beheer en onderhoud van onder de expertise van BTL realisatie. De BTL Bomendienst is de specialist die adviseert, verzorgt en helpt bij ziektebeheersing van bomen. Dit gaat vanuit de bomenstad als geheel met ook de nodige kennis over de individuele bomen.