23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

De Verpakkingswebwinkel

Brievenbusdozen van de verpakkingswebwinkel zijn een ideale en tevens een goedkope oplossing om  kleine en platte producten te versturen. Echter ook voor andere dozen voor het versturen van grotere producten kun je hier terecht. Er valt wat te kiezen, kijk wat je nodig hebt: witte of bruine dozen, dozen met korte golf, dozen met lange golf, met dubbele golf en enkele golf, dozen met plakstrip, dozen met bedrukking en dozen op maat. De dozen zijn te bestellen vanaf 100 stuks. Naarmate je meer dozen bestelt, wordt de prijs per doos goedkoper. Kijk op de website daar staan de prijzen vermeld, per 100 stuks, per 1000 stuks enz. Er is ook een mogelijkheid om een pallet dozen te bestellen. Voor deze speciale prijs kun je ook op de website terecht. De dozen worden duidelijk omschreven. Onder andere de volgende gegevens worden vermeld: de binnenmaat van de dozen (belangrijk om te weten), de kwaliteit bijvoorbeeld enkele golf, de kleur bruin of wit, het aantal en het gewicht.

De Verpakkingswebwinkel

De Verpakkingswebwinkel online bezoeken

Je kunt bij ons alleen via de webshop bestellen, niet telefonisch en niet via e-mail. Daarom kunnen wij onze producten leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Voor informatie en vragen zijn wij uiteraard telefonisch bereikbaar. Onze voordelen op een rijtje:

–          Wij kunnen snel leveren, omdat onze producten op voorraad zijn,
–          Geef jij een bestelling door op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag voor 14.30 uur, dan heb jij de dozen de volgende dag in huis. Bestel jij op vrijdag voor 10.30 uur dan is de levering op maandag. DHL draagt zorg voor de verzending.
–          De bezorging in Nederland is gratis vanaf een order van 50,00 euro en in België vanaf 100,00 euro.