21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

De wagen voor elk bedrijf

U heeft een nieuwe bedrijfswagen nodig. Vraag me niet hoe ik dat weet—u klikte op dit artikel, dat helpt onze zaak—maar kijk in plaats daarvan met mij en onze liefde voor alle goede auto’s mee naar de beste bedrijfswagen voor uw zaak. Wie weet heeft u een koelwagen nodig voor een speciaal soort vervoer, of moet er juist een nieuw busje en/of personenauto komen met genoeg aanzien voor eventuele rijkere klanten én genoeg ruimte aan de buitenkant voor een mooie, grote advertentie. Of u er nu over nadenkt om een nieuwe personenauto te kopen of het koelwagen leasen eens te proberen, laten we snel kijken naar de beste bedrijfswagen voor uw zaak. 

 

Wensauto

 

Een auto is en blijft een gebruiksvoorwerp; een bedrijfswagen is daarin niet anders. Het gaat bij een auto, net zoals bij elk ander motorvoertuig, vooral om het vervullen van wensen en behoeftes. Wat bedoelen wij daarmee? Stelt u zich een persoon voor die voor hun bedrijf of zaak veel belangrijke cliënten van het vliegveld en het treinstation moet ophalen; deze persoon wil graag een milieuvriendelijke, mooie auto, waarmee hen een klein beetje indruk kan maken zonder dat het lijkt alsof hun zaak enorm veel heeft gespendeerd aan de bedrijfswagen. Precies goed. Stelt u zich nog een werkgever of werknemer voor; iemand die bij een catering -en bakkersbedrijf werkt en dagelijks enorm veel voedsel moet vervoeren. Waar de zakenman behoefte heeft aan aanzien, heeft de cateraar vooral behoefte aan een mooie, grote en goede koelwagen. Twee verschillende zaken, mensen én bedrijfswagens. Dus, waar ligt de behoefte van uw bedrijf? Welke auto heeft u nodig? 

 

Budgetteren 

 

De beslissing hoe de nieuwe bedrijfswagen wordt gefinancierd is ook geen hele simpele; er moeten veel factoren en facetten tegen elkaar afgewogen worden. Gelukkig is er als bedrijf veel advies te vinden als u weet waar u moet zoeken; zowel professioneel advies, zoals bij banken en financieel adviseurs, als advies van andere bevriende werkgevers en bedrijfsleiders in vergelijkbare sectoren. Iedereen die ook maar een beetje in het bedrijfsleven zit heeft wel ervaring met een groot stuk budget opzij te moeten zetten voor een nodige uitgave. Dan is er nog een belangrijke vraag omtrent een bedrijfswagen; gaat u een personenauto, busje of koelwagen leasen, of wordt het toch aanschaf? Ook dit hangt af van uw persoonlijke en zakelijke autowensen. 

 

Een bedrijfswagen is een hulpmiddel en een gebruiksvoorwerp. Zolang u er als bedrijfsleider goed over nadenkt, zit het helemaal snor!