21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Fotograaf

Drone fotografie, wat een goed idee

Drone fotografie heb ik ingezet voor de bruiloft van mijn moeder. Omdat wij allen hier zo tevreden over zijn. Bracht mij dit op het idee om de complimenten aan de fotograaf als aanrader te delen op deze blog.

Eigenlijk (en gelukkig maar) kwamen mijn zus en ik per toeval terecht op de website, dronepointnederland.nl. Hierdoor raakte wij erg enthousiast om dit als verrassing in te laten zetten op de trouwerij van onze moeder. Na het overlijden van onze vader heeft zij lang alleen gewoond en wij zijn allen erg druk met onze baan en kinderen dat wij niet altijd maar de tijd hadden voor haar. Dit was soms best wel eens moeilijk. Gelukkig heeft zij opnieuw het geluk kunnen vinden en dat heeft zij bezegeld met een huwelijk. Enfin, de fotograaf is waar ik het op dit blog over wil hebben. De man die op de trouwerij kwam heeft werkelijk de meest adembenemende beelden gemaakt. Die dag was het prachtig weer en er zijn vele foto’s buiten gemaakt in een prachtige omgeving.

Drone fotografie

Drone fotografie echt een aanrader

Na de bruiloft zijn er veel mensen naar mij toegekomen om te vragen of zij het resultaat van de dronefoto grafie mogen komen bekijken. Meestal moet je altijd lang wachten op foto’s als je een fotograaf inhuurt. Maar de fotograaf van dit bedrijf kwam al snel met een eerste foto aan om ons alvast een goed beeld te kunnen geven letterlijk. Dit smaakte natuurlijk naar meer en gelukkig binnen dezelfde week kregen wij alle beelden.

Er is ook een korte video gemaakt met de drone en deze is zo haarscherp dat het wel een scène lijkt uit een film. Het was echt een super goed idee om deze manier van fotografie in te schakelen en ik kan het dan ook een ieder aanraden.

Drone

>>>