18 april 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Een witte kentekenplaat kopen regel je snel via cijfersenletters.nl

Als je de weg op gaat met een aanhangwagen, caravan of fietsendrager, dan heb je een extra wit nummerbord nodig. Je normale gele nummerbord is immers niet langer zichtbaar als je een aanhangwagen of fietsendrager achter je auto hebt. Het is dan bij wet verplicht om de caravan, fietsendrager of aanhangwagen te voorzien van een wit nummerbord met dezelfde cijfers en letters als je originele gele nummerbord. Je kunt uiteraard niet zelf even een wit papier met zwarte cijfers en letters op de aanhangwagen plakken. Dit kun je natuurlijk wel doen, want je beschikt ongetwijfeld over het vermogen om een wit papier met stift van zwarte cijfers en letters te voorzien. Maar dit is niet legaal. Als de politie je dus tegenkomt met een dergelijk nummerbord, dan ben je wel het haasje en kun je een flinke boete verwachten. Het is dan ook verstandig om gewoon even een witte kentekenplaat te kopen. Dit kun je voordelig en snel regelen bij cijfersenletters.nl. Voor zowel de oldtimer kentekenplaten als de witte kentekenplaten, wordt dezelfde ouderwetse perstechniek gebruikt. Maar men gebruikt uiteraard wel moderne apparatuur. Het voordeel hiervan is dat je witte kentekenplaat snel klaar is. Je kunt dus rustig even wachten in de shop, terwijl je kentekenplaat wordt geperst. Daarna kun je direct huiswaarts keren om aldaar je aanhangwagen of caravan te voorzien van een legale witte kentekenplaat. Vervolgens kun je met een gerust hart de weg op, want zolang je je aan alle verkeersregels houdt, zal je niet worden aangehouden. Als je haast hebt omdat je te laat beseft dat je een witte kentekenplaat moet kopen, dan heb je bij cijfersenletters.nl vaak nog wel genoeg tijd. Het persen van een witte kentekenplaat duurt immers niet lang. Je zou de witte kentekenplaat online alvast kunnen kopen en daarna kun je meteen op de fiets of in de auto springen om de kentekenplaat op te halen. Maar hoewel het met haastklussen vaak nog wel goed komt, is het uiteraard beter om gewoon ver van te voren al even een witte kentekenplaat te kopen. Je kunt de kentekenplaat dan op een bepaald moment ophalen en hoeft dan ook niet te wachten tot de plaat klaar is. Het is in ieder geval goed om te weten dat je beide opties kunt benutten. Dus als je langs komt, dan kun je ter plekke een witte kentekenplaat kopen en deze wordt voor je geperst terwijl je wacht. Ook kun je van te voren online een witte kentekenplaat kopen en op een later moment ophalen. 

Surf naar de website om een witte kentekenplaat te kopen

Via de site van cijfersenletters.nl kun je van alles laten bedrukken. Je kunt er dus meer laten bedrukken dan alleen nummerborden. Zo kun je er bijvoorbeeld ook terecht voor: 

  • Gevelreclame
  • Voertuigreclame
  • Textieldruk

Maar als je een witte kentekenplaat wilt kopen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Ook gele kentekenplaten en kentekenplaten voor oldtimers en taxi’s kun je bij cijfersenletters.nl laten persen. 

Kijk voor meer informatie op de site

Mocht je meer willen weten over de vele mogelijkheden, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de site.