21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Pacoma

Eenvoudig dozen sluiten

Het is niet meer van deze tijd om een medewerker dag in dag uit dozen te laten sluiten, handelingen die herhaaldelijk voorkomen kun je beter door een machine laten doen. Je bent niet alleen zeker van een stabiel productieproces, maar de winst wordt ook hoger als bedrijf. Door met een dozensluiter te werken, zorg je ervoor dat de uren aantallen omhoog gaan. Dit betekent meer omzet, uiteindelijk aan het eind van het proces ook meer winst. Pacoma levert de machines die uiterst betrouwbaar en professioneel zijn.

Pacoma

Veranderen van formaat doos

Machines maken verschillende producten, daarom is het ook niet vreemd dat je als bedrijf te maken krijgt met verschillende formaten dozen. Met een dozensluiter kun je eenvoudig het formaat van de doos instellen, op deze manier maakt het niet uit welk formaat doos je moet sluiten. De machines zijn zo ontwikkeld, dat je eenvoudig een ander formaat kunt instellen. Heb je niet veel veranderingen in de formaten, dan zijn daar ook machines voor. Pacoma heeft voor elke situatie een passende machine om dozen te kunnen sluiten.

Machine op maat gemaakt

Het ene bedrijf is het andere niet, dat beseft Pacoma ook met het ontwikkelen van de verschillende machines. Heb je als bedrijf een aangepast model dozensluiter nodig, dan kunnen de specialisten dit eenvoudig voor je verzorgen. Ieder model machine om dozen te sluiten, is aan te passen aan de persoonlijke wensen die je hebt als bedrijf. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met het bedrijf en vraag naar de mogelijkheden.