24 april 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Room management

Eenvoudig reserveren van vergaderruimtes

Het lijkt op het oog zo eenvoudig, je hebt als bedrijf een zalencomplex waar men een ruimte kan huren om bijvoorbeeld te vergaderen. Reserveren gaat gemakkelijk, maar op het moment dat de bezoekers komen staan er ineens twee groepen voor je neus. Er is iets verkeerd gegaan met de boeking, met gebruik van Room management zal dit niet gebeurd zijn. Met dit systeem zal iedere boeking correct verlopen, zonder ernaar om te hoeven kijken. Je ziet direct wanneer en hoe vaak de zalen bezet zijn, eventuele beschikbaarheid kun je eenvoudig met deze gegevens optimaliseren. Bijkomend voordeel is dat het systeem moeiteloos aan je eigen ICT systeem gekoppeld kan worden wat je nu al gebruikt. Ga ook voor optimaal gebruiksgemak en geef je klanten de luxe van van het zelf boeken van een vergaderruimte.

Room management

Voordelen voor je klanten

Natuurlijk heeft het systeem niet alleen voordelen voor het bedrijf wat de ruimte verhuurt, ook degene die de huurt heeft baat bij de vele voordelen van het Room management systeem.

  • eenvoudig reserveren via de app
  • in een fractie van een seconde heb je een ruimte geboekt
  • merk je dat je tijd te kort komt? boek snel tijd bij als er ruimte beschikbaar is
  • naadloze koppeling met je eigen systeem om boekingen te verwerken
  • display waar je de status ziet, bijvoorbeeld hoeveel tijd je nog hebt
  • complete informatie voor de manager zoals bezetting en tijden

Als bedrijf of verhuurder van een vergaderruimte wil je niets anders dan de ruimte die je verhuurt optimaal benutten. Uren dat de ruimte niet wordt gebruikt, of verkeerde boekingen kosten het bedrijf ieder jaar veel geld, met deze manager kun je daar juist iets aan gaan doen. Alle gegevens zijn zeer inzichtelijk om met minimale inspanning een maximaal resultaat te behalen. 

Room management

Extra opties die nog meer mogelijkheden bieden

Als Room management wil je natuurlijk voor je klanten ook een onvergetelijke ervaring geven, hiermee maak je de kans alleen maar groter dat zij de volgende keer weer een ruimte bij je boeken om bijvoorbeeld te vergaderen. Met de extra modules die je bij het systeem kunt nemen, weten we zeker dat je klanten snel weer een ruimte zullen boeken. Zoveel gebruiksgemak biedt geen enkele verhuurder van een ruimte durven we hardop te zeggen.

Een kopje koffie voor de vergadering

Iedereen is er en moet op zoek naar het restaurant of de bar om te worden voorzien van een kopje koffie, thee of water. Met het Room management systeem is dit verleden tijd, met deze module kun je aangeven wanneer je een drankje in de ruimte wilt ontvangen. Bijvoorbeeld tien minuten voor de vergadering, even een kopje koffie met zijn allen voor de vergadering begint. En het fijnste is nog, je kunt dit allemaal vooraf regelen met de module. Wil je een lunch reserveren dan is dit ook eenvoudig te doen, deze module zorgt ervoor dat je altijd bent voorzien van een drankje op de momenten dat het je uitkomt. Ook om extra elektronische apparatuur bij te bestellen is deze module geschikt, je kunt dan denken aan een tweede scherm of extra geluidsopties.

Nooit meer zoeken waar de zaal zich bevindt

Bezoekers die vaker naar een zalencentrum zijn geweest herkennen het vast wel. Je bent op zoek naar de “kastanjezaal” waar de vergadering wordt gehouden. Je ziet veel bordjes en zalen maar precies de zaal waar jij moet zijn zie je over het hoofd. Maak voor je gasten zoeken naar een zaal verleden tijd, met het Room management systeem zien de bezoekers direct in welke zaal zij moeten zijn. En dat is niet alles, ook de tijden en waar de zalen zijn wordt aangegeven op het scherm. Meer gebruiksgemak kun je de gasten niet geven. Geen zoeken meer, maar snel en zonder problemen vind je de zaal waar je moet zijn.

Room management

Houd zelf de controle over de tijd

Niets gaat zo snel als de tijd als je met de vereniging of je bedrijf aan het vergaderen bent. Je merkt dat er buiten de zaal de volgende groep gebruikers al staat te popelen om de zaal binnen te komen om ook te vergaderen. Het laatste gedeelte moet dan maar de volgende keer worden meegenomen. Met de Control Module van Room management weet je nog precies hoeveel tijd je hebt als bezoeker. Een klok die afloopt geeft precies aan hoeveel tijd er nog is te gaan voordat de tijd om is. Maar Control doet meer als alleen de tijd bijhouden, zodra je opstart regelt de module de schermen en de informatie die daarop te zien moet zijn. Het geluid is ook via deze optie eenvoudig harder of zachter te regelen.