19 mei 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Effectieve communicatie: Een plan opstellen

Wil jij een plan maken voor de effectieve communicatie? Dan kan ik jou een bedrijf aanraden wat jou daarmee kan helpen. Zo’n plan maak jij ook niet zomaar. Er moet goed gekeken worden naar de doelgroep aan wie jij het wilt overbrengen. Daar is enige onderzoek naar nodig. Ook moet er goed nagedacht worden over de boodschap die jij wilt overbrengen. Hoe ga jij daarmee aan de slag en wat is daar voor nodig? Hoe lang moet het duren voordat de boodschap wordt overgebracht? Dat zijn heel veel vragen en het antwoordt op deze vragen vormen dit plan. Het bedrijf wat jou hierbij kan helpen is: L.S. van den Berg Publiciteit.

Effectieve communicatie

Brede ervaring

Dit bedrijf wordt gerund door Leon van Berg. Hij sinds negentien zevenentachtig zelfstandig ondernemer. Zijn expertise ligt in:

  • Communicatie-advies en ondersteuning
  • Tekstschrijven
  • Fotografie

Dit bedrijf heeft ons naast een effectieve communicatie plan ook geholpen met de uitvoering daarvan. Hij heeft voor ons de teksten geschreven, de advertenties gemaakt en het drukwerk verzorgd. Heb jij al een plan en wil jij dat daar nog eens goed na wordt gekeken? Schakel dan dit bedrijf in en laat er iemand met een frisse blik eens naar kijken. Kijk ook eens op de website voor meer informatie.