20 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

freelance factoring

Freelance factoring hielp mij uit de brand

freelance factoringTe weinig tijd

Tot voor kort wat is helemaal niet bekend met de term freelance factoring, maar wat ben ik blij dat ik dat inmiddels wel weet. Mijn blog is het afgelopen jaar flink gegroeid en daardoor ook het aantal facturen dat ik de deur uit moet doen. Ik denk dat het er ongeveer tussen de 20 en 30 per maand zijn, dus dat is erg veel. Ook moet ik veel zelf investeren, maar dit werd de laatste tijd steeds lastiger. Ik merkte namelijk dat veel rekeningen niet op tijd betaald werden en dat ik zelf nergens de tijd vandaan kon halen om hier achteraan te gaan. In het begin probeerde ik dat nog wel, maar al snel merkte ik dat het anders moest.

Heel blij met deze keuzefreelance factoring

Toen een vriend mij vertelde over freelance factoring was ik direct geïnteresseerd. Op internet ben ik toen heel erg veel gaan lezen erover en heb ik de voor- en nadelen op een rijtje gezet. Uiteindelijk kwam het erop neer dat het voor mij een hele goede stap zou zijn. Die heb ik toen ook gezet, door contact op te nemen met Finqle. Zij konden al mijn vragen heel erg duidelijk beantwoorden en daardoor werd ik alleen maar enthousiaster. Al na een korte tijd heb ik besloten om met hen in zee te gaan. Nu regelen zij al mijn boekhouding rondom de facturatie en weet ik zeker dat ik mijn geld op tijd heb zodat ik dit weer kan investeren. Dit is echt een aanrader, dus neem snel een kijkje op hun website!