23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Freelance factoring

 

Zelf ben ik een zzp’r, daarom ben ik opzoek naar freelance factoring. Ik heb een eigen bedrijf en verleen diensten aan andere bedrijven met betrekking tot alles wat te maken heeft met marketing. Ontzettend leuk om te doen!

Het enige mindere eraan is, is dat al die bedrijven ook een factuur moeten krijgen enz. Dat vind ik minder leuk om te doen. Daarom ging ik opzoek op het internet naar bedrijven die dat soort diensten weer voor andere bedrijven kunnen leveren. Na een tijdje internetten, reviews lezen en bedrijven met elkaar vergelijken kwam ik uit op de website van finqle.nl.

Op hun website zag ik dat je daar online jouw facturen kan indienen. Zodra je jouw factuur en bon opstuurt naar hen regelen zij de rest en dat allemaal ook nog is online. Ook zorgen zij ervoor dat je gedekt bent tegen een eventueel faillissement.

Ook heeft Finqle 6 beloftes waar zij zich aan houden;

  • nooit meer op je geld wachten
  • nooit meer risico
  • nooit meer debiteurenbeheer
  • alles online regelen
  • geen verassingen
  • persoonlijk

Eigen ervaring

Nadat ik alles had gelezen op hen website en zo enthousiast was geraakt dacht ik gelijk; “ik wil dit!”. Eerst hadden zij wat informatie over mij nodig wat ik allemaal moest invullen in een formulier. Zoals je KvK- nummer van jouw bedrijf en opdrachtgever, telefoonnummer, mailadres etc. Zij zouden dit zo snel mogelijk verwerken en binnen een paar dagen had ik geen zorgen meer.

Wil jij ook freelance factoring? Neem dan voor meer informatie een kijkje op de website!

 

Freelance factoring