19 mei 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Geweldige uitvinding, een ipad standaard

Als eigenaar van een restaurant ben ik super tevreden over mijn onlangs gekochte ipad standaard. Vooral omdat wij een vrij modern bedrijf staan en waar de klanten hun bestellingen via een computer kunnen doen. Helaas is het de afgelopen maanden gebleken dat wij aan het einde van de avond meerdere tablets misten. Helaas weten deze mensen niet dat zij niets aan deze computers hebben, omdat deze alleen in ons restaurant werken. Jammer, maar helaas niets aan te doen. Het enige wat wij moesten verzinnen was iets om deze diefstal tegen te gaan en gelukkig hebben wij dat nu gevonden.  

Geen enkele diefstal meer

Vanaf de eerste dag dat wij de ipad standaard in gebruik hebben genomen binnen ons bedrijf is er geen computer meer gestolen. Behalve dat wij de tablets nu vast kunnen zetten,  zorgt het antidiefstal slot voor een goede beveiliging tegen diefstal. Voor ons was dit een geniale uitvinding en zijn dan ook blij met het bedrijf 2Bcreated, die deze producten op de markt heeft gebracht. 

Ben jij ook op zoek naar de mogelijkheden die 2Bcreated verkoopt, kijk dan eens op hun site en zie de verschillende modellen staan. Zie je er iets leuks tussen staan dan kan je dit eenvoudig online bestellen.