21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Je vloer schoon houden

Je hebt een nieuwe loods gekocht. Alles staat klaar en je plan ligt mooi op tafel. Klanten komen langzaam binnen en je bedrijf begint nu toch ook wel op te starten. Alleen voor je het weet merk je dat de vloer minder schoon is en dat er papier en vuil blijft liggen. Voor klanten is dit niet net en geeft niet de uitstraling die je als bedrijf wilt uitstralen. In deze blog neem ik je mee naar hoe je jouw vloer gemakkelijk en eenvoudig schoon kunt houden! Het lezen van deze blog duurt ongeveer 5 minuten. Veel leesplezier!

Oud vs. nieuw

Waar je vroeger veel buiten speelde ben je nu meer bezig met werk en andere zaken. Tijden veranderen. Zo is het ook met schoon houden. Vroeger deed mijn moeder onze winkel schoonhouden met een bezem en dat was het. Dagelijks was ze daar ongeveer 5 uur mee bezig. Erg veel tijd dus. Tegenwoordig valt het mij op dat ik nog steeds in veel winkels dit zie gebeuren. Zonde van de tijd! Tegenwoordig zijn er zo veel makkelijkere en snellere dingen die je kan doen om te zorgen dat jij je vloer schoon houd. Denk bijvoorbeeld aan een veegmachine of een schrobmachine?

Waarom een veegmachine?

Een Goede veegmachine is natuurlijk veel sneller dan alles in je loods te gaan bezemen. Maar wist je dat er nog veel meer voordelen hangen aan een veegmachine? Zo houdt een veegmachine je vloer zo geel schoner dan een bezem. De veegmachine zorgt er namelijk voor dat je geen onderdelen mist. Dit komt doordat de roterende bladen een stuk groter zijn. Hierdoor heb je het voordeel dat je in minder tijd een groter oppervlakte kan schoonhouden. Ook de hoekjes en gaatjes pakt een veegmachine beter aan dan een bezem. Dit komt doordat de bladen automatisch roteren.

Waarom een schrobmachine?

Naast een veegmachine heb je natuurlijk ook een schrobmachine kopen. Deze heeft extra voordelen die je met alleen vegen niet hebt. Zo wordt je vloer echt schoon en krijgt, met speciale spoeling, een mooie glans. Daarnaast zorgt dit ervoor dat uw vloer vaak erg schoon is. Wel zo fris als uw klanten over de vloer komen toch?