28 februari 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Leuke vergaderlocatie in Noordwijk

Ben je op zoek naar een geschikte vergaderlocatie Noordwijk, kijk dan eens op de site van Bloemenbed. Hier vind je de een sfeervolle vergader-, feest en trouwlocatie in een verbouwde kas. Het is hier zelfs mogelijk om te overnachten. In een voormalige rolkas zijn twee slaaphuisjes gebouwd die met elkaar verbonden zijn door een loopbrug. 

Maar wij waren deze keer op zoek naar een ruimte om met meerdere personen te kunnen overleggen hoe de voortgang van ons bedrijf verder moet gaan. Nadat wij goede geluiden hadden gehoord over de mogelijkheden bij de het Bloemenbed, hebben wij hier een locatie gehuurd. 

Diverse mogelijkheden

Je kan hier bij de vergaderlocatie Noordwijk diverse arrangementen afspreken. Zo kan je ervoor kiezen uit een ontvangst met koffie, verse kruidenthee en iets zoets,  onbeperkt koffie, bronwater, kruidenwater en sap. Inclusief gebruik van draadloos internet, geluidsinstallatie met microfoon, projectiescherm en flipover. Inclusief huur van de kas. Tevens zijn deze arrangementen uit te breiden met een lunch en zelfs een borrel. Tussendoor bestaat er ook de mogelijkheid om een activiteit te ondernemen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden naar deze arrangementen en activiteiten, neem dan contact op voor het maken van een afspraak. De contactgegevens staan op de website vermeld.