21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

magazijn labels

Magazijn labels kun je eenvoudig online kopen

Toen wij ons nieuwe pakhuis openden, kwamen wij er al gauw achter dat wij magazijn labels nodig hadden. Die keuze maak je natuurlijk niet zomaar. Wij hebben op de vorige locatie een ander systeem gehanteerd. In dit magazijn was een nieuw soort identificatie nodig. Zodoende kunnen wij de inventarissen veel beter bijhouden. Met het product van One2ID kunnen wij veel efficiënter te werk gaan. Ik heb hen leren kennen simpelweg door online te zoeken. Wij wilden een bedrijf vinden dat voor ons op maat gemaakte labels kon maken. Dit moest voor verschillende toepassingen zijn. Dat is gelukt! One2ID is geheel gericht op identificatie in pakhuizen en magazijnen. Met hen ben ik in gesprek gegaan. Op die manier kwam ik er al snel achter wat zij kunnen leveren. Wij hoefden enkel mijn wensen door te geven. Zij kwamen toen met een gratis advies. Dit was erg prettig!

 

magazijn labels

Allerlei soorten magazijn labels

Zoals ik al zei vind je bij dit bedrijf allerlei soorten labels. De magazijn labels die wij besteld hebben, kon ik gewoon online aanvragen. Nadat ik het advies van One2ID had gekregen, kon ik een offerte aanvragen. Aan de hand van hun advies had ik keuzes gemaakt. Op die keuzes is de offerte opgemaakt. Omdat de kosten ons behoorlijk meevielen, heb ik direct besteld. Natuurlijk koop je een product als deze groot in. Maar toch gaan wij hier vaker bestellen! Het kan namelijk ook zijn dat wij binnenkort weer een nieuw systeem hebben en daar labels voor nodig hebben.

magazijn labels

Diensten

Wat nu wel duidelijk is, is dat je bij One2ID terecht kunt voor stickers en dergelijke ter identificatie in een pakhuis bijvoorbeeld. Echter wilde ik jullie toch nog even laten zien wat zij zoal geven:

  • Labels voor inventarisbeheer;
  • Voor vloeren;
  • Stellingen;
  • Dozen
  • En signalisatieborden

Een totaalpakket is dus ook mogelijk!