23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Maken van e-learning modules

Via een bedrijf heb ik opdracht gegeven om diverse e-learning modules te maken. Deze leeromgevingen zijn uitermate geschikt voor al mijn werkgevers en we kunnen nu sneller en vlotter aan het werk. Helaas heb ik mij nooit goed kunnen verdiepen in deze webbased leren, omdat ik net in een generatie zit waar dat allemaal nog niet bestond. Wel besef ik dat het uitermate belangrijk is en mede daardoor heb ik het uitgezet. Via een kennis kwam ik bij een goed bedrijf terecht, ik had wat eerdere leeromgevingen van hen gezien en ik was erg tevreden. Zo was ik ook erg tevreden over de modules die ze voor ons hebben gemaakt. Ik merk nu dat we allemaal veel sneller alles oppakken en we beter kunnen communiceren.

Het gaat altijd met vallen, en met opstaan!

Je leert met vallen en opstaan en in het begin vond ik het verschrikkelijk moeilijk om een team goed te leiden. Ik ben erg empathisch en hield daarmee rekening met alle wensen, maar dat kwam de bedrijfsvoering soms niet ten goede. Via een coach heb ik mijzelf herpakt en echt geleerd wat belangrijk is. Ook hoe je je gevoeligheid om kan zetten naar je kracht. Dat vind ik altijd erg belangrijk, vooral omdat ik er zelf veel kracht uit put. Daarna ging het allemaal erg goed. En sinds onze nieuwe leeromgeving weet iedereen ook waar die aan toe is. Dit maakt dat het allemaal echt vlotter werkt. Wat mij betreft een aanrader. Je moet altijd goed investeren in dit soort dingen!