21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

uitbesteden van administratie

Uitbesteden van administratie is super handig

uitbesteden van administratie Sinds wij hebben gekozen voor het uitbesteden van administratie hebben wij veel meer tijd over voor allerlei werkzaamheden. Hiervoor hadden wij een medewerkster in dienst die dit allemaal voor ons deed, maar zij is helaas gestopt met werken voor ons. Daardoor moesten wij een keuze gaan maken wat het beste voor ons zou zijn. Eerst zijn wij gaan kijken of er iemand anders was die deze taken over kon nemen, maar niemand bleek hier genoeg kennis voor te hebben. Om die reden vroeg mijn baas mij uit te zoeken welk bedrijf wij hiervoor het beste in de arm konden gaan nemen. Daarbij kwam ik al vrij snel uit bij Yaarwerk. Hierover las ik hele goede verhalen en dat gaf ons veel vertrouwen in hen. 

uitbesteden van administratie

Echt een aanrader

Tijdens het eerste gesprek over het uitbesteden van onze administratie, kreeg ik er een goed gevoel. Zij leken echt kennis van zaken te hebben en dat is vaak een goed teken. Na deze afspraak hebben wij ervoor gekozen om met hen in zee te gaan. Tot op de dag van vandaag ben ik onwijs blij met de keuze die wij hebben gemaakt. Nog geen moment heeft iemand van ons spijt gehad en dat is vaak een goed teken naar mijn idee. Ik verwacht ook niet dat dit de komende tijd gaat veranderen. Mocht jij meer informatie willen over alles wat zij jou te bieden hebben, moet jij zeker even een kijkje nemen op hun website kijken. Daar staat alles heel duidelijk en uitgebreid beschreven.