23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

veiligheids-trainingen

Veiligheids-trainingen zijn heel handig

Verplichtveiligheids-trainingen

De veiligheids-trainingen die ik vorige maand heb gevolgd kan ik echt aan iedereen aanraden. Deze heb ik op aanraden van mijn leidinggevende gevolgd en deze zijn ook door voor hem betaald. Hij vindt het namelijk belangrijk dat iedereen zijn of haar werkzaamheden kan zonder risico’s uitvoeren. Wanneer er een incident zou plaatsvinden, is het ook belangrijk dat er iemand aanwezig is die weet hoe hij of zij in die situatie moet handelen. Deze persoon moet hiervoor een bepaalde cursus volgen, die ik ook heb gevolgd. Dit heet BHV, wat staat voor bedrijfshulpverlening. Binnen ieder bedrijf is het verplicht om minstens 1 iemand met zo’n diploma elke dag aanwezig te hebben. Hoe het zit wanneer er meerdere afdelingen en verdiepingen zijn, dat weet ik niet. Daarvoor zou ik als ik jou was informatie opzoeken in het cao van jouw onderneming.

In een klein hoekjeveiligheids-trainingen

Binnen de veiligheids-trainingen die ik gevolgd heb, viel ook ehbo. Dit is ook erg handig om te hebben, zodat ik bij huis, tuin en keuken ongelukjes precies weet hoe ik het moet verbinden of oplossen. In sommige gevallen kan het zelfs levens redden, want ik weet nu ook precies hoe ik iemand moet reanimeren en hoe ik een defribilator moet gebruiken. Deze hangen op veel openbare plekken en daar ben ik nu dus ook bevoegd om er eentje te gebruiken. Mocht jij benieuwd zijn naar alle mogelijkheden die G4s te bieden heeft en specifieke prijzen, dan raad ik jou aan om een kijkje te nemen op hun website.