23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Vergaderen

Vergaderruimte in Arnhem. Een logische keuze.

Uit onderzoek blijkt dat Gelderland na de drie Randstedelijke provincies de populairste provincie is om een vergaderlocatie te boeken. Niet vreemd, want je hebt schitterend gelegen vergaderaccommodaties. Bovendien vind je specifiek vergaderruimte in Arnhem die je een geweldige beleving geven. Denk daarbij aan een herenhuis in het centrum, een boerderij in het park of hotel aan de voet van de Posbank. Toplocaties die het reizen naar Arnhem waard zijn.

Vergaderruimte Arnhem

Vergaderruimte Arnhem

We vergaderen trouwens heel wat af. Bijna een dag in de week zijn we kwijt met het houden van meetings. De meeste vergaderingen duren een dag. Wanneer je zolang samen bijeenkomt, is het belangrijk dat het een inspirerende locatie is. Zo’n inspirerende vergaderruimte in Arnhem draagt zeker bij aan het succes van de bijeenkomst. Zaaltjes met witte muren en systeemplafonds zijn er immers genoeg.

De Vergaderie

Populair vergadermoment

Zijn er dan ook nog populaire vergadermaanden? Ja zeker. Maart, juni en november zijn de maanden dat we plannen maken, strategieën bespreken en evalueren. De zomermaanden slaan we over. Dan zijn we op vakantie. Op welke dag boek je zo’n vergaderruimte in Arnhem? Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat de meest gewilde vergaderdagen de dinsdag en donderdag zijn met de maandag op de derde plaats. De verklaring hiervoor is simpel. Woensdagmiddag is vaak pappa- of mammadag. Vrijdag werken we het liefst thuis. Of we plakken deze extra vrije dag vast aan het weekend. Al zie je dat vrijdag steeds vaker gekozen wordt om een bijeenkomst te houden. Als ontspannen afsluiting van de week. Op vrijdag combineren we de vergadering namelijk vaker met een borrel of diner. Dit gebeurt bij de locatie zelf of bij een van de vele horecagelegenheden in de buurt van de vergaderruimte in Arnhem. Dat mag wat kosten: gemiddeld geven we zo’n € 1525,00 uur uit voor een externe bijeenkomst.

Kortom, vergaderen neemt nog altijd een belangrijk deel van ons werkzame leven in. Wil je zeker zijn dat je deze tijd plezier doorbrengt, kijk eens naar vergaderruimte in Arnhem.