23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Verhandelen en beginnen met Bitcoins

Via de bank Bitcoin kopen is helaas in Nederland nog niet mogelijk. Experimenteren met Bitcoin wordt wel gedaan en ze zijn goed op de hoogte maar verkopen is er nog niet bij. Duitsland loopt wat dat betreft voor op Nederland, daar kun je via de bank de munt kopen en verhandelen. Echter zijn hebben we in Nederland wel meerdere bedrijven waar je de Bitcoin kunt kopen en verhandelen, je hoeft niet speciaal naar een buitenlandse aanbieder toe om dit te kunnen doen. Kopen van de Bitcoin via een bank is wel duurder, goedkoper is het om het op een betrouwbare Nederlandse beurs te doen.

Bitcoin kopen

Bitcoin als lange termijn investering

Met Bitcoin kopen en verhandelen zul je niet op korte termijn rijk worden, je kunt het beter zien als een investering die voor de lange termijn is. Geleidelijk aan zorgt de Bitcoin voor een financiële verschuiving, later zal dit een transitie van het wereldwijd vermogen inhouden. Het beleid wat tegenwoordig wordt gevoerd zorgt ervoor dat vermogens worden vernietigd, dit komt door negatieve rente en de inflatie. Geld wat er niet was is uitgegeven waardoor miljoenen mensen in de problemen zijn gekomen met torenhoge schulden. Met de Bitcoin beleg je voor de lange termijn, het handelen op korte termijn met Bitcoin is niet verstandig.

Bitcoin kopen

Nieuwe kleine kapitaalmarkt

Relatief is de Bitcoin financieel gezien een kleine markt. Dit komt mede door het aanbod van de Bitcoin welke ook nog eens zeer klein is. Mensen die veel Bitcoins kopen beïnvloeden daarmee de markt en de koers. Onervaren of beginnende handelaren zullen of uit paniek, of op de verkeerde momenten proberen de Bitcoin te kopen. Neemt de koers drastisch af in een bepaalde periode dan zul je op lange termijn moeten denken. Na bijna iedere koersval zie je dat de koers zich weer hersteld.