23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Versterk je online presence met Elision

Of je nu pas net een bedrijf begint of al jaren in het vak zit; het is vitaal dat je de onlinecomponent van onze huidige digitale wereld niet onderschat. Het internet, sociale media en alles wat daarbij komt kijken wordt, ook in het bedrijfsleven, steeds belangrijker. En wat dacht je van marketing? Gelukkig zijn er diensten als elision.eu, die alle onlinecomponenten van jouw bedrijf weer helemaal op de rit gaan krijgen.  

Complexiteit

De onlinemarketingwereld is intrinsiek complex, en toch zijn er manieren om deze te beïnvloeden en naar je hand te zetten. Heb je bijvoorbeeld weleens gehoord van SEO’s? De kans is groot dat het antwoord ‘nee’ is, en dat is vrij logisch. SEO staat voor Search Engine Optimisation, en wat dit in het kort betekent is: een shortcut voor je online marketing. Een daadwerkelijke shortcut. Ik voel je scepticisme, maar blijf nog even hangen. Weet je namelijk een beetje hoe zoekmachines als Google en Yahoo! werken? Het is niet per se zaak dat jouw bedrijf ontzettend veel verkoopt of erg veel volgers of likes heeft (al helpt dit allemaal wel); het is zaak dat jouw bedrijfsnaam zo vaak mogelijk en op zo veel mogelijk verschillende plekken voorkomt. Dát is wat ervoor zorgt dat je hoger in de zoekresultaten komt te staan. Jouw bedrijfsnaam en termen die ermee geassocieerd worden zo veel en zo slim mogelijk verspreiden, dat is wat een SEO doet. Gelukkig heb je daarvoor, én voor veel andere functies, iets als een Commerce Cloud. 

Customer Experience Partner

Een dienst als elision.eu biedt niet alleen een Commerce Cloud, waarin je een overzicht krijgt van je gehele marketingstrategie én je SEO’s en de resultaten hiervan, maar een volledige Customer Experience Partner. Dit is een onlinedienst die volledig is afgesteld op jouw bedrijf en jou toegang geeft tot alles wat je online marketeer hartje ook maar verlangt. Denk bijvoorbeeld aan een volledig en overzichtelijk klantenbestand, eentje waarin je nooit iets kwijtraakt en wat zelfs automatisch met je klanten communiceert over reminders of kortingen. Denk aan een overzicht van de performance van je website en andere marketing; eentje waarop je duidelijk kan zien waar je nog verbetering kan boeken, en vaak ook hoe. Een Customer Experience Partner of een andere onlineservice van een bedrijf als elision.eu is een échte aanwinst voor elk bedrijf met een online aanwezigheid.

Verdiep je dus in de wereld van online marketing en ga in zee met een bedrijf als elision.eu. Spijt zul je er niet van krijgen!