21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Welke zakelijke geschenken hebben de meeste impact?

Aan het einde van het jaar is het aan te raden om je vaste klanten een relatiegeschenk te geven. Zo zorg je voor een goede band en houd je het zakelijk contact warm. Met een relatiegeschenk met persoonlijke opdruk zorg je ervoor dat je klant regelmatig aan je denkt. Je kan kiezen voor een klein cadeau zoals een pen of echt uitpakken met een gepersonaliseerde speaker of een andere gadget. Ook aanstekers zijn goede relatiegeschenken. Laat elektrische aanstekers met bedrijfslogo bedrukken en deel deze aan al je relaties uit.

Een aansteker als relatiegeschenk

Aanstekers zijn leuk om te geven en te krijgen. Voor je zakelijke contacten kan je ze laten personaliseren. Naast maten, kleuren en materialen is ook het soort aansteker een afweging. Ga je voor een traditionele benzine aansteker? Of kies je voor een elektrische of plasma aansteker. Een elektrische aansteker is multifunctioneel. Je kan hem perfect gebruiken voor het aansteken van het fornuis of je barbecue.

Coole gadgets

Een technisch cadeau is altijd bijzonder. Je maakt indruk op je klanten met een coole speaker of usb stick. Het is een meer origineel geschenk dan de zoveelste pen of pet. Een gepersonaliseerde powerbank wordt ook enorm gewaardeerd. Je relatie zal zeker gebruik maken van deze handige externe oplader. Elke keer als je klant gebruik maakt van de powerbank zal hij even aan je denken, omdat je logo erop staat. Dat zal de werkrelatie zeker ten goede komen!

Koffie to go

Met het verdwijnen van plastic tasjes en wegwerpbekers is de koffiebeker to go een super cadeau. Je klant zal zeker weten gebruik maken van dit praktische relatiegeschenk. Geen gedoe meer met plastic dekseltjes, maar voortaan altijd een eigen stevige beker bij de hand. Je kan de beker laten uitvoeren in diverse materialen. Van plastic tot duurzaam en van geïsoleerd tot enkelwandig. Laat de beker maken in een leuke kleur en laat je bedrijfslogo er op afdrukken.