18 april 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Werk in de hoogte

Als bedrijf wil je natuurlijk zo veel mogelijk kwijt kunnen op de werkvloer maar er zijn momenten dat je simpelweg ruimte te kort hebt. Omdat je niet altijd de mogelijkheid hebt om uit te kunnen breiden met bijvoorbeeld een nieuw pand of het vergroten van het huidige, kun je ook voor een andere oplossing kiezen. Veel panden hebben in de hoogte nog ruimte die vaak onbenut is.
Kenmerken entresolvloer

Als je kiest voor een entresolvloer aan te laten brengen is het zaak dit door een gespecialiseerd bedrijf te laten doen. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is Anera BV. Zij hebben alles in eigen beheer en produceren niet alleen de hele vloer voor jou, ze bouwen deze ook op en verzorgen ook de afwerking van deze etagevloer. Ze leveren unieke constructies die voor diverse bedrijven toepasbaar zijn. Ze lassen, walsen en coaten de vloeren en zorgen ervoor dat ze op grote oppervlaktes gebruikt kunnen worden. Doordat de profielen in elkaar geschoven worden kun je er grote stukken mee overspannen. Ook zijn de breedtes en lengtes van de vloeren dusdanig flexibel dat alle maten vloer mogelijk zijn. De vloeren worden voorzien van gaten waar de leidingen doorheen gevoerd worden zodat daar geen extra ruimte meer voor nodig is.
Afwerking van de vloer

De etagevloer wordt ook netjes afgewerkt door Anera. Ze kunnen de vloer bijvoorbeeld voorzien van een bepaalde kleur die helemaal bij je bedrijf past. Ook kunnen er leuningen aangebracht worden en kan de ruimte perfect ingericht worden zodat er zoveel mogelijk pallets in kunnen zodat jouw bedrijf zoveel mogelijk opslagruimte krijgt.