24 april 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Wie kan alle sloten openen?

Daar stond ik dan, met mijn kleine op mijn arm, voor een gesloten deur. Ik liep even de galerij op omdat ik wilde kijken wie er beneden aan de deur stond te bellen. Af en toe bellen er kinderen aan om even belletje trek te spelen maar vervolgens zie je ze dan helemaal niet meer of dan zijn het volwassen mensen die per ongeluk verkeerd aanbelden. Maar deze keer viel mijn deur zowat gelijk dicht toen ik net de galerij op stapte. Ik was vergeten dat ik de deur van het balkon achter open had staan. Maar op het moment dat ik naar de galerij ging was ik aan het koken, en nu stond ik daar, met kleintje op de arm, zonder sleutel, raam wel open maar op een kier, geen telefoon om mijn vriend te bellen maar wel met gas dat aan stond. Dus heb ik gebeld naar slotenmaker-holland.nl die sloten kan openen, via de buurvrouw natuurlijk want ik had zelf geen telefoon. Sloten openen, oh dat ken mijn vent ook hoor! Zei de buurvrouw heel blij. Maar ik zei nee doe maar niet want als het fout gaat dan ben ik de pineut. Dus ik mocht van haar de slotenmaker bellen die goed sloten kan openen, als geen ander mag ik hopen. Eerst dacht ik ik bel gewoon de brandweer en zij laten me wel weer binnen maar ik zou mezelf voor gek voelen staan. Sloten openen is de zaak van de slotenmaker dacht ik bij mezelf. Voor mijn gevoel was het spoed en voor hun ook omdat het vuur nog aan stond dus ze waren er zoals gezegd op de site al binnen 30 minuten. Ze zijn de hele dag bereikbaar, hebben gecertificeerde sloten, geven 5 jaar garantie op sloten, hebben meer dan 15 jaar ervaring, hebben een spoedservice en nog meer. Via de site kunt u een afspraak maken maar u kunt ze natuurlijk ook gelijk bellen. Ze maken de deur schadevrij open voor u, ook als uw sleutel is afgebroken in het slot of dat het slot defect is. Een heel fijn idee om te weten dat ze er zijn!

Heeft u ook iemand nodig om uw sloten te openen?

Dan is dit zeker het bedrijf om u daarbij te komen helpen! Mij hebben ze zeker geholpen en mijn man heeft er niets van gemerkt! Wat een geluk, want hij is een schat maar hij is erg op zijn spullen en het feit dat de kleine en ik gewoon veilig zijn, te allen tijde.

Interesse in een goede slotenmaker?

Ga dan eens naar deze website, want

  • Ze maken al uw sloten openen, wat er ook aan de hand is!
  • Bij spoed zijn ze er binnen 30 minuten.
  • Ze maken de deur schadevrij voor u open.

Een bedrijf dat weet waar ze het over hebben en waar ze mee bezig zijn. Ze hebben echt verstand van wat ze doen en het is fijn dat ze zo snel kunnen komen mocht dat nodig zijn. Zoals ik al zei, ze hebben mij uit de brand geholpen en ik ben heel erg blij met hun werk!