23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Wilt u deze training feedback geven ook gaan volgen?

Ik heb een eigen bedrijf en ik vind het belangrijk dat mijn werknemers zich kunnen blijven ontwikkelen op een leuke manier. Vorig jaar heb ik een inventarisatie gemaakt van wat de medewerkers zelf vinden waar ze zich nog wat verder in kunnen ontwikkelen. Daar heb ik een lijstje van gemaakt en een van de zaken die er een aantal keren werd besproken is dat ze het fijn zouden vinden om beter feedback te kunnen geven. Dus ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat een training feedback geeft en die vond ik op de site incompanytrainer.nl. Zij geven meer dan 50 verschillende incompany trainingen en de training feedback geven (en ontvangen) hoort daar ook bij. Zij geloven net als ik dat elke werknemer de kans moet krijgen om zich te blijven ontwikkelen dus dat sloot al gelijk goed bij elkaar aan. Ze geven cursussen vanuit 6 verschillende categorieën: professionele competenties, teambuilding en ontwikkeling, vitaliteit en werkplezier, communicatie, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Actief leren is wat ze belangrijk vinden in hun trainingen en ook in de training feedback geven. De training feedback geven wordt dan ook in uw organisatie zelf gegeven. De training feedback geven en ontvangen is belangrijk omdat men feedback moet kunnen geven en ontvangen, want op die manier leer je om hoe je elkaars werk naar een hoger plan kunt tillen. Maar het is natuurlijk heel belangrijk hoe de feedback wordt gegeven. op de site staat helemaal beschreven wat een training inhoudt, wat de beoogde resultaten zijn van de training, ze vertellen over de trainer zelf, ze geven informatie over de investering en het proces. De training duurt 4 of 7 uur of 2 keer 4 uur. Als u via de site een offerte aan vraagt dan ontvangt u deze als het goed is binnen 48 uur. U kunt het bedrijf ook telefonisch bereiken en via de mail. De algemene voorwaarden worden beschreven op de site. En ze bieden ook abonnementen aan voor organisaties. Ook een uitgebreide kennisbank is beschikbaar op de website. De trainingen kunnen ook naar behoefte aangepast worden, dat is ook wel heel leuk.

Interesse in een training feedback geven?

Ik vond het altijd heel spannend om iemand feedback te geven, ik ben daar heel voorzichtig in, zeker omdat we allemaal mensen zijn en allemaal fouten kunnen maken. En ik was bang dat ik het verkeerd zou zeggen, onbedoeld natuurlijk maar alsnog. Maar nu weet ik wel beter en heb ik veel geleerd tijdens deze leuke, interactieve training! Ik raad het iedereen aan want het is gewoon heel erg interessant en leerzaam.

Ook een incompany training nodig?

Kijk dan op de site van dit bedrijf, want

  • Ze bieden leuke incompany trainingen aan
  • Ze houden het interessant en interactief
  • Het zijn leerzame trainingen

Gewoon leuk om te doen en het brengt uw medewerkers dichterbij elkaar! Er zijn genoeg trainingen om te volgen dus u heeft er genoeg om uit te kiezen, super leuk en u kunt er zoveel volgen als u zelf wilt! Leuk!