21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Wilt u uw time management optimaliseren?

time management, wat is het toch een dingetje. Ik dacht er goed in te zijn maar dat was ik dus helemaal niet. Daar kwam ik pas achter toen ik thuis ging werken tijdens de Corona periode. Ik vond het geweldig dat ik thuis ging werken, lekker op mijn eigen plekje, aan mijn eigen bureau, mijn eigen tijd indelen. Maar thuis lag er ook zoveel werk zag ik op een gegeven moment, ik werd afgeleid door de muziek die aan stond, programma’s op tv, ik kreeg mijn agenda niet meer op orde en toen begon ik achter te lopen op mijn werkzaamheden en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik besloot een cursus time management te gaan volgen en ook wat tips en trucs te gaan zoeken over hoe ik het op dat moment al direct wat beter kon maken. Via de site timemanagement.nl vond ik wat ik zocht; een heleboel tips en trucs op je tijd beter in te delen, of het nu werk gerelateerd is of privé. Diverse artikelen staan er op de site over dit onderwerp en ze zijn allemaal bedoeld voor u zodat u ook kunt leren om uw tijd beter in te gaan delen. Op de site staat ook een test die u kunt doen; hiermee kunt u binnen 5 minuten er achter komen hoe u uw tijd indeelt en of u inderdaad wel de baas bent over uw eigen agenda. Na de test krijgt u een persoonlijk tijdwinst profiel en hiermee kunt u verder aan de slag gaan. Dan de cursus; het gaat om 1 dag waarin u leert beter met uw tijd om te gaan. U heeft zelfs de mogelijkheid om deze te volgen met het STAP budget via het UWV. Op de site vind u de beschikbare data en hoe u kunt boeken en ook kunt u een incompany offerte aanvragen voor als u in het bedrijf zelf met uw collega’s deze cursus zou willen volgen. Als u meer vragen heeft die u zou willen stellen aan een van de medewerkers dan kunt u ze bellen of mailen en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Wilt u ook uw time management onder controle krijgen?

Dan is deze site zeker dé plek om naar toe te gaan. Ik heb zoveel geleerd tijdens de cursus en kan het ook allemaal toepassen in mijn werk maar ook in mijn privé leven. Alles loopt nu weer op rolletjes en dat heb ik allemaal te danken aan dit bedrijf en de leuke trainer die de cursus heeft gegeven. Aan de tips en het blog heb ik ook heel veel gehad en zal er af en toe nog even naar terug gaan om te spieken!

Bent u benieuwd wat de cursus u kan bieden?

Ga dan een keer naar deze site toe, want:

  • Ze bieden een 1-daagse cursus aan
  • De cursus kan ook incompany worden gegeven
  • U kunt het STAP budget hiervoor aanvragen

Wat wilt nog meer? U wilt toch ook efficiënter met uw tijd omgaan, meld u aan voor de cursus!