18 april 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Zelf je marketing regelen of laten uitbesteden?

Stel je bent net begonnen met ondernemen. Je hebt een klein bedrijfje opgezet met een klein team waarin je eigenlijk verantwoordelijk bent voor alles. Alle touwtjes heb je nog in handen, aangezien de schaal waarop je opereert nog vrij klein is. Je kunt je nog gemakkelijk met alles bemoeien, met de financiën, met de webshop, de processen, de marketing om maar een paar voorbeelden te noemen.

Fijn, zo kan je ervoor zorgen dat alles gebeurt volgens de visie die je je  had voorgenomen. Als je start-up successen begint te boeken en langzaam begint up te scalen, wordt het steeds lastiger om je met alles bezig te houden. Het bedrijf groeit, dus het takenpakket ook. Op een gegeven moment zul je bepaalde dingen uit handen moeten geven, zoals de marketing. 

Digital agencies zoals Orange Juice helpen je hierbij. Deze zijn gespecialiseerd in e-commerce en webshops en zullen deze taken van je overnemen. Door hun expertise en ervaring weet je zeker dat je marketing professioneel geregeld zal worden. Daarnaast zullen zij een praktische Umbraco website inclusief webshop voor je maken die prettig zal werken voor je klanten.

Zo een Umbraco website wordt gekoppeld aan je webshop, zodat je alles gemakkelijk vanaf dezelfde plek kunt beheren. Daarnaast is een Umbraco website geoptimaliseerd voor zoekmachines en kun je gemakkelijk je data analyseren. Afhankelijk van de grote van je bedrijf is het zeker aan te raden om je marketing te laten uitbesteden. Het overlaten van je marketing aan Orange Juice zal je veel hoofdbrekens schelen. Zo heb je geen omkijken meer je e-commerce en kun je je verder focussen op je onderneming!