23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

magazijnvloer

Zo kun jij jouw magazijnvloer vergroten

magazijnvloer magazijnvloerEen tijdje geleden ben ik op zoek gegaan naar manieren om meer uit ons magazijnvloer te halen. Wij begonnen namelijk echt te weinig plek te krijgen doordat ons bedrijf hard aan het groeien is. Wij moeten heel erg veel spullen opslaan en wij hadden daarvoor dus twee mogelijkheden. Of wij moesten een nieuwe ruimte gaan zoeken of wij moeten een andere manier bedenken om dit probleem op te lossen. Hiervoor heb ik heel veel op internet gezocht en al heel erg snel kwam ik uit bij Anera. Hier is het mogelijk om een verdieping te laten plaatsen waardoor het oppervlak bijna twee keer zo groot kan worden. Hier had ik zelf eigenlijk nog nooit over nagedacht, maar het leek mij een onwijs goed idee.

Het eindresultaat

Hierna ben ik dit idee voor onze magazijnvloer voor gaan leggen aan mijn leidinggevende. Hij was hier net zo enthousiast over als ik, dus daarom hebben wij contact opgenomen met deze onderneming. Wij hadden namelijk nog wel een aantal vragen over de mogelijkheden en die hebben wij toen gesteld. Tijdens dit gesprek werd alles ons duidelijk en kregen wij een goed gevoel hierbij. Een tijdje later hebben wij de offerte opgevraagd en die kwam heel erg goed terug. Wij zijn daarna met hen in zee gegaan en inmiddels is de montage druk bezig. Ik ben onwijs benieuwd naar het eindresultaat, maar ik denk dat het erg mooi gaat worden. Mocht jij meer informatie hierover willen, dan moet jij zeker even een kijkje nemen op hun website!