24 april 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Bordestrap

Bordestrap voor verschillende doeleinden

Bijna elk huishouden of bedrijf heeft wel een bordestrap. Ze zijn namelijk heel handig als je ergens niet bij kunt. Van schilderswerkzaamheden tot het vervangen van een lamp. VDSteenXXL is specialist in ladders, trappen en steigers en heeft dan ook verschillende bordestrappen in het assortiment.

Welke bordestrap heb je nodig?

BordestrapEen bordestrap kan een verschillende aantal treden hebben. Bij VDSteenXXL verkopen ze trappen met tussen de 2 en 12 treden. Welke trap voor jou geschikt is, is afhankelijk van waarvoor je hem wilt gebruiken. Eigenlijk is het vooral, hoe hoog je wil gaan. Een bordestrap is veel lichter dan een dubbele trap en daarom ook gemakkelijker te verplaatsen. Zeker als je alleen werkt heeft een bordestrap de voorkeur boven een dubbele trap.

Verschillende merken

VDSteenXXL verkoopt trappen van verschillende merken zoals Solide, ASC, Little Jumbo, Maxibat, VGS en GVK. Alle trappen zijn sterk en robuust maar toch licht in gewicht door het gebruik van aluminium. De trapbomen zijn gecoat. Je kunt ook kiezen voor een trap met geïntegreerde spreidstandbeveiliging waardoor spreidstandbanden niet meer nodig zijn. Het antislipprofiel op de treden zorgt ervoor dat je niet uitglijdt. Natuurlijk voldoen alle trappen aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften en normen waardoor je veilig op hoogte kunt werken. Ook wanneer de bordestrap bedrijfsmatig wordt gebruikt.

Gemakkelijk online bestellen of bezoek de winkel

Er zijn verschillende mogelijkheden om de bordestrap te kopen bij VDSteenXXL. Zo kun je online alle informatie terugvinden in de webshop. Hier kun je ook eenvoudig en snel een bestelling plaatsen. Deze wordt bezorgd op het door jou opgegeven adres. Bestel je voor meer dan 250 euro dan is het verzenden gratis. Wil je liever eerst zien wat je koopt of wil je advies? Dan kun je ook een bezoek brengen aan de winkel in Valkenswaard. Hier kun je 6 dagen per week terecht. Alle producten uit de webshop zijn hier ook op voorraad.