19 mei 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

De leukste shooters games van nu!

Van strategie games tot racing games. Er is van alles te vinden. Voor iedereen is er wel een leuke game te vinden. Zo zijn er ook shooters games, waar je het gevecht aangaat met je vijanden. Durf jij het spannende gevecht aan? Lees hier over de leukste shooters games van nu.

Rainbow Six Siege

Vorm je eigen team en ga je het avontuur aan. Je speelt met personages die allemaal een andere gadget gebruiken. Leer deze allemaal te gebruiken en ga op deze manier het gevecht aan met je tegenstanders. Speel 5v5 gevechten met je team en win van je tegenstanders door slimme tactieken te gebruiken. De tactische maps, observatie drones en een nieuw rappelsysteem maakt de game nog leuker en spannender. Plan je aanvallen nog beter en zorg dat gevaarlijke situaties snel opgelost worden.

Ghost Recon 

Ghost Recon is een pvp-shooter spel dat zich afspeelt in het universum van Ghost Recon. Versla je tegenstanders door gebruik te maken van tactische strategieën. Versla de vijandelijke teams en roep versterking op wanneer je dit nodig hebt. Maak gebruik van rookgordijn aan drones en versla de tegenstanders. Ga het avontuur aan in een open wereld met hoge bergen en droge gebieden.

The Division 2

Nadat er 7 maanden geleden een dodelijk virus in New York City uit is gebroken zijn er een aantal burger agenten ingezet als laatste verdedigingslinie. Het virus was niet te stoppen en zorgt nu voor het instorten van de zwaarst bewaakte stad ter wereld, Washington D.C. Jij bent samen met je team de laatste hoop om de stad en samenleving te redden. Ga het avontuur aan en zorg ervoor dat de rust terugkeert. 

Ubisoft 

Bekijk de website van Ubisoft voor meer informatie en meer games.