19 mei 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Tijdsregistratie was nog nooit zó makkelijk

Mis je structuur in je bedrijf en wil je dat je werknemers effectiever gaan werken? Daar is een oplossing voor; namelijk het registreren van tijd binnen een bedrijf. Dit klinkt als ontzettend veel werk, maar gelukkig bestaat er zoiets als eenvoudige tijdsregistratie. Bedrijven als Easy-Secure zorgen ervoor dat jij op een eenvoudige manier overzicht over de werkvloer hebt. Je kan via tijdregistratie niet alleen zien hoe lang iemand aanwezig is geweest, maar ook hoeveel uur er op een bepaalde afdeling is gemaakt. Vragen als: ‘besteden mijn medewerkers hun tijd op een goede manier?’ en ‘hoe kan ik de gemaakte uren verantwoorden aan mijn klanten?’ worden hierdoor ineens makkelijk te beantwoorden. 

Zo effectief mogelijk werken 

Tijdsregistratie is dé manier om jouw werknemers effectief te laten werken. Zo kun je per afdeling of werknemer zien hoe er gewerkt wordt. Dit is ideaal omdat je zo precies kunt zien wat er nog verbeterd moet worden en wat er goed gaat. Hier kun je als bedrijf dan vervolgens je planning weer op aanpassen. Het kan namelijk ook voorkomen dat een taak of project meer tijd nodig heeft om uitgevoerd te worden. Op deze manier zorg je ervoor dat de werkdruk niet te groot voor je werknemers wordt. Door je werknemers bewuster te laten worden van hun werkwijze, krijgen ze meer inzicht op het gebied van productief werken. 

Zo hou jij je klanten tevreden

Tijdsregistratie is niet alleen een must voor je bedrijf, maar het is ook een absoluut pluspunt voor je klanten. Een klant kan vragen naar de gewerkte uren van een van jouw medewerkers. Door middel van de eenvoudige rapportages van onder andere EasySecure kun je in een mum van tijd de vragen van je klant beantwoorden. Hierbij kun je uit verschillende rapportages kiezen die gefilterd kunnen worden van medewerker tot uitzendbureau. Op deze manier ben je als bedrijf tiptop georganiseerd en voorkom je eventuele discussies met de klant. Daarnaast kom je heel betrouwbaar en transparant over. Kortom, een must voor elk bedrijf!