24 april 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

dedicated server hosting

Dedicated server hosting

Uit opdracht van mijn baas was ik op zoek naar dedicated server hosting. Hij wilde namelijk een bedrijf vinden die dit aanbood. Het was een hele eer om deze opdracht uit te mogen voeren voor mijn baas. Toen ik op het internet rond zocht, kwam ik al gauw bij het bedrijf Supreme uit. Volgens vele reviews was het een heel fijn bedrijf om mee samen te werken en waren zij zeer betrouwbaar. Omdat ik eerst wat meer informatie wilde krijgen over alle opties, besloot ik te bellen. Een vrouw met een vriendelijke stem nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen.

dedicated server hosting

Heel professioneel

Ik had met het bedrijf afgesproken om langs te komen, zodat zij mij meer konden vertellen over dedicated server hosting. Toen ik daar aankwam, werd ik heel hartelijk ontvangen. Een van de medewerkers kwam mij ophalen en liep samen met mij naar een kantoor. Tijdens onze bespreking vertelde hij mij hele interessante dingen over centrale computers die zij verhuurde. Omdat ik al deze informatie aan mijn baas moest vertellen, was ik druk met aantekeningen maken. Het was tijdens de bespreking te merken dat dit bedrijf erg professioneel is. Ik weet zeker dat mijn baas graag met hen wil samenwerken.