21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Magento Webshop

Een Magento Webshop van RIFF

We wilden voor ons bedrijf graag een Magento Webshop. Hiervoor zijn we op zoek gegaan naar een bureau dat ons hiermee verder kon helpen. Een specialist op het gebied van Magento maar ook een bureau dat met ons mee kon denken op het gebied van e-commerce. Dat bureau hebben wij gevonden in RIFF.

De voordelen van een Magento Webshop

Magento WebshopWil je meetellen in de e-commerce dan is een Magento webshop noodzakelijk. De voordelen van Magento zijn groot. Zo is het een open source webshoppakket waardoor je geen grote kosten hoeft te maken om het te gebruiken. Daarnaast is het een modulair systeem dan gemakkelijk uit te bouwen is. Dit maakt dat een Magento webshop voor elk bedrijf een goede keuze is, zowel voor kleinere bedrijven als voor grote multinationals. De flexibiliteit die de software geeft, is groot. Hierdoor is het mogelijk om een webshop helemaal conform de wensen van de klant te maken. Geen enkele webshop is hetzelfde, ondanks dat met hetzelfde pakket wordt gewerkt. Er zijn ook veel plug-ins beschikbaar voor extra toepassingen.

Verder dan alleen het bouwen van de webshop

RIFF werkt met Magento. Naast dat de de technische kant goed beheersen, zijn ze ook goed in meedenken. Ook de nazorg is prima in orde. Als de webshop eenmaal staat en ingericht is dan kunnen ze nog steeds support en ondersteuning bieden. Bovendien hebben ze een grote afdeling voor social webcare en kan dat dus ook via RIFF geregeld worden.

Flexibel werken met korte lijnen

Magento WebshopWij zijn erg tevreden met onze Magento Webshop en ook het hele traject is goed verlopen. We zijn zelf een paar dagen bij RIFF geweest om alles goed onder de knie te krijgen en een van de specialisten heeft ook bij ons op locatie gewerkt zodat de lijnen erg kort bleven. Hierdoor kon flexibel gewerkt worden.