21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Een kluis openbreken doet u met VDH safes

Een kluis openbreken is een lastige klus dankzij dubbele sloten en versterkte wanden. Een kluis is immers gemaakt om zoveel mogelijk weerstand te bieden aan indringers. Een kluis openbreken is een uitdagende klus die u beter kunt overlaten aan een professional. Brandkastenfabriek Van den Hoven heeft veel ervaring, kennis en geavanceerde apparatuur in huis om elke kluis te kraken. VDH Safes  kunnen met het juiste gereedschap de kluis openbreken zonder schade aan de inhoud te veroorzaken.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen hun kluis niet meer kunnen openen. Misschien bent u de kluissleutels verloren of zijn ze kwijtgeraakt tijdens een verhuizing. Of uw kluissleutels zijn gestolen. U zit met uw handen in het haar want u kunt niet meer bij uw belangrijke documenten of waardepapieren. Toch hoeft u niet te wanhopen, de specialisten van VDH safes kunnen uw kluis openbreken. Door de enorme kennis die ze in de loop der jaren hebben opgebouwd, zijn zij in staat elke kluis te openen en te repareren met originele onderdelen. Reparaties kunnen vaak direct op locatie worden uitgevoerd, waarna u de kluis direct weer kunt gebruiken.

Over VDH Safes

VDH Safes houdt zich al sinds 1957 bezig met zowel de ontwikkeling als de verkoop van kluizen. Dit is een unieke combinatie die bijna niet voorkomt! Ze zijn een van de weinige onafhankelijke producenten van inbraak- en brandwerende kluizen en leveren producten van hoge kwaliteit. VDH Safes is dan ook uitgegroeid tot de nummer 1 van Nederland in maatwerk kluizen en brandkasten.