19 mei 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

chocolade kerstpakket

Een leuk kerstpakket ontvangen met chocolade

Sinds jaar en dag worden er elk jaar bij veel werkgevers kerstpakketten uitgedeeld aan het personeel. Het is de ultieme manier voor deze werkgevers om hun waardering te laten blijken voor al het werk dat het personeelsbestand het afgelopen jaar heeft geleverd in dienst van het grote goed, het bedrijf. Zeker in het geval van offers die mogelijk worden gevraagd van het personeel, zoals overwerken, in het weekend werken of als het slecht gaat zelfs wat salaris inleveren. met een kerstpakket laat je je werknemers weten dat je om ze geeft, dat je hun tomeloze inzet waardeert en dat je ze oprecht wil bedanken. Kerstpakketten zijn er in vele soorten en varianten. Zo zijn er de traditionele pakketten waar vaak een fles wijn in te vinden is, gecombineerd met wat zoetwaren en zoutwaren. Maar tegenwoordig is er keuze uit honderden soorten pakketten, die elk hun eigen thema hebben.

chocolade kerstpakket

Het chocolade kerstpakket

Een populaire variant van het kerstpakket is het chocolade kerstpakket. Deze pakketten bestaan uit allerlei soorten chocolade. Zo zijn er de pakketten die een keur aan bonbons hebben met allerlei smaken, van puur tot melkchocolade, met hazelnoot vulling of juist een melange van allerlei soorten chocolade. Maar ook zijn er varianten waarbij er meerdere soorten chocolade tabletten worden ingepakt. Ook zijn er soorten die een aantal bekende merken combineren. Dit gaat dan vaak om de wat exclusievere soorten. Speciaal voor het kerstpakket zijn deze soorten chocolade dan in een kleinere, zogenoemde bite size verpakking aanwezig.

Koop op tijd in

Wanneer je als werkgever van plan bent om je personeel te trakteren op een prachtig chocolade kerstpakket is het verstandig om deze pakketten op tijd in te kopen. Dit komt omdat de populariteit van dit specifieke type kerstpakket aan populariteit is gegroeid. Er zijn reeds een aantal jaar gevallen geweest waarbij werkgevers achter het net visten doordat de bestelling op een te laat moment werd geplaatst. Zorg er daarom voor dat je uiterlijk in het begin van het derde kwartaal al besteld. Hiermee voorkom je dergelijke problemen. Ook heeft dit als voordeel dat je nog kan kiezen uit alle mogelijke beschikbare soorten.