24 april 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Financieel administratief medewerker

Binnen ieder bedrijf is er behoefte aan personeel voor de administratieve taken. De financiële werknemers houden zich bezig met verschillende taken. Zij maken Excel sheets, beheren de crediteuren, de debiteuren, en verwerken afschriften. Omdat er zo veel vraag is naar professionele mensen die deze baan kunnen vervullen heb je met een diploma van Fabius een uitstekende kans op de arbeidsmarkt om de baan te vinden bij het bedrijf dat bij jou past!

De opleiding

Ons lesprogramma bestaat uit één drie uur durende les per week op een locatie bij jou in de buurt. We hebben 50 verschillende leslocaties, dus er is altijd een plek dichtbij waar jij woont. Eerst volg je de opleiding Administratieve medewerker, waarvan je in 9 maanden het diploma haalt. De vervolgopleiding Financieel administratief medewerker duurt dan nog eens 3 maanden. Binnen een jaar heb je je diploma op zak en kan je aan de slag. We zorgen voor de juiste ondersteuning voor het traject en bieden iedere cursist een laptop.

Geen ervaring nodig

Om aan de opleiding te kunnen beginnen heb je geen andere vooropleiding nodig. We verlangen enkel dat onze cursisten de Nederlandse taal beheersen, zowel in spraak als schrift. Het om kunnen gaan met de computer is in je voordeel. Ben je gemotiveerd en benieuwd? Dan is je diploma dichterbij dan je denkt.