21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Goede ZZP boekhouder in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een goede ZZP boekhouder Rotterdam? Dan weet ik voor jou een heel goed kantoor waar jij terecht kan. Dat kantoor heet: GD Finance en is gespecialiseerd in financiële zaken. Als jij een eigen bedrijf hebt dan komt er veel op jouw af. Hierbij kan jij ook denken aan het financiële gedeelte, zoals de administratie en de jaarlijks terugkomende belastingaangifte. Dit bedrijf neemt voor mij al deze zaken over. Ik besteed veel liever mijn tijd in mijn onderneming, dan dat ik mijn tijd besteed in zaken waar ik totaal geen verstand van heb.

Verschillende pakketten te krijgen

Dit bedrijf heeft voor iedereen wel een passende oplossing en heeft daarom ook verschillende bundels aan te bieden. Dit zijn de basis bundel, de extra bundel en de maatwerk bundel. Voor mijn bedrijf heb ik gekozen voor het maatwerk bundel. Deze bestaat uit:

  • Verwerken van maximaal 15 inkoopfacturen
  • Eenvoudige facturatiemodule
  • Verzorgen van de btw aangifte per kwartaal
  • Begeleiding bij het opstarten van de boekhoudbundel
  • Aanvullende dienstverlening

Wat fijn aan dit bedrijf is, is dat er een duidelijke communicatie is en een persoonlijke benadering. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een ZZP boekhouder uit Rotterdam voor jou? Kijk dan eens op de website van dit kantoor.